sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Nu sunt rasist...doar corectez greseli

- De ce nu mai vin oamenii in "oraselul copiilor"? ..poate din cauza surplusului de tigani, cocalari si o combinatie de ratati.
- De ce, iarna fiind, in "oraselul copiilor" se baga muzica house si rahaturi de la TV in loc de colinde si muzica specifica sezonului?
- De ce muzica din baruri (nu cluburi) este data foarte tare, incat trebuie sa tipi la cel de langa tine pentru a va auzi. (RETARDED)
- De ce dati bani tiganilor care vin si cersesc in loc sa dati unui batran care cu siguranta ii va volosi intr-un scop mai util.
- De ce vi se pare ca traiti intr-o tara democrata cand aveti zeci/sute de restrictii la propriile drepturi?
- De ce p**a mea va cumparati telefoane de zeci de milioane si dupa tineti cartela goala si asteptati sa fiti sunati si iesiti in oras 3 ore la un suc.
- De ce exista oameni prosti si cu bani. De le cumpara copiilor masini de viteza de 'n' mii de euro si dupa se plang ca a murit intors pe un stalp.
- De ce planifici o ora cu cineva si dupa cand ajungi si vezi ca esti singur, celalalt te suna si zice "ajung in 2 minute", si el defapt vine peste 15minute. Spune dacu de la inceput "bah intarzii 15minute, scuze" sa stim si noi daca mergem sa ne luam o apa sau sa mai fumam o tigara.
DE CE PULA MEA SUNTETI PROSTI PUSI GRAMADA?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu