vineri, 21 februarie 2020

una și aceeași

Când începi să înțelegi și să ACCEPȚI modul uman de a gândi și realizezi că cel din fața ta te privește în ochi și te minte, ajungi să te îndoiești de fiecare și să umblii cu prudență.
Unele persoane chiar își văd interesul, îți zâmbesc, îți vorbesc frumos, iar la sfârșit dacă nu mai ai ceva de oferit, își caută imorala acțiune în alt loc.
Nu mai trăiți cu interes față de cei din jur. Oferiți fără a cere înapoi. Si cel mai important, fiți oameni nu persoane!
...o sa ajungeți ca într-o zi să vă dați seama că defapt erați una și aceeași.

sâmbătă, 15 februarie 2020

O usa incuiata…si o cheie


O usa incuiata…si o cheie.
Asa incepe clasicul scenariu cand este vorba de sentimentele cuiva sau de cunoastere. Pe cati nu-I auzi spunand “da, dar pentru a ma cunoste trebuie intai sa gasesti cheia sa poti intra pe acea usa”, sau “eu sunt o usa inchisa, iar cheia este ascunsa”.
Stiti care este problema majora in aceasta gandire?
Nimeni nu a incercat sa apese pe clanta si sa traga da nenorocita aia de usa. Toti au mers dupa “zvon” si au cautat cheia iar in cele din urma si-au dat seama ca nu exista si s-au lasat balta.
Oricat de metaforic ar suna cele de mai sus si oricat de mult doresti sa te infunzi in acele povesti, va trebui sa uiti totul, pentru a lasa loc de evolutie.
Tine minte ce iti spun.. Usile sunt inchise dar nu sunt incuiate.